El Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona, obre la convocatòria 2014 per la concessió i lliurament dels Guardons Anells de la Fusta

Els guardons Anells de la Fusta es recuperen després d’haver estat concedits en XV edicions (entre els anys 1.992 i 2006).

Aquests guardons tenen l’objectiu d’oferir el reconeixement públic a persones, empreses o entitats que s’hagin distingit per la seva contribució a divulgar, dignificar i promocionar el coneixement, l’ús i els oficis de la fusta, en totes les seves vessants des de l’origen, el bosc i les activitats forestals, la seva transformació i l’aplicació o realització final en espais interiors (moble, hàbitat, decoració, indústria…) i exteriors (paisatge, urbanisme, arquitectura), com també en accions intangibles (a escoles i centres de formació, innovació, recerca i investigació)”

S’oferiran anualment en quatre modalitats de premis diferents:

  • ANELL DE LA FUSTA a accions, iniciatives o projectes al voltant de la gestió del bosc: actuacions forestals, foment de plans i estratègies d’aprofitament, conservació, estudi o divulgació del patrimoni forestal.
  • ANELL DE LA FUSTA al disseny i creació en fusta: mobles, objectes, aplicacions o productes per a l’hàbitat, interiorisme, nous estils de vida, oci, esport i cultura, etc.
  • ANELL DE LA FUSTA a la prescripció i/o realització d’obres arquitectòniques, basades en nova construcció, rehabilitació o restauració d’edificis, elements o espais d’ús comú o privat significatius.
  • ANELL DE LA FUSTA a accions de divulgació, recerca, promoció, informació, formació o altres projectes comunicatius relacionats amb noves aplicacions de la fusta, els seus usos i propietats, impuls als variats oficis del sector, formació, exposicions, etc. a través de qualsevol canal, suport o format.

Els guardons, que consistiran en una reproducció emmarcada d’una làmina del Llibre de Treballs dels Mestres Fusters (segle XVIII), oportunament dedicada en cada cas, es lliuraran en el decurs de la Nit de la Fusta, el proper dia 24 d’octubre i el termini per a la presentació de candidatures finalitza el dia 6 d’octubre.

Els interessats poden demanar més informació trucant al 93 323 32 00 o enviant un correu electrònic a gremi@gremifusters.com

Enllaç a notícia original – Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona

One thought on “El Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona, obre la convocatòria 2014 per la concessió i lliurament dels Guardons Anells de la Fusta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.