Carregant Esdeveniments

Esdeveniments de Novembre 2019

Esdeveniments Search and Views Navigation

Esdeveniment Views Navigation

Calendari de Esdeveniments

Calendari de Esdeveniments
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge

App FotoDun

Blockchain com a instrument de traçabilitat i lluita contra el frau al sector agroalimentari

Nou reglament 2016/2031 de protecció contra plagues. Implicacions per als vivers

Visita tècnica amb citricultors d’Alcanar

Gestió de la pesca profesional, esportiva i recreativa en Zones Especials de Conservació (ZEC)

Eines digitals per posicionar a empreses i productes turístics de muntanya

Biodiversitat urbana

L’actualitat del sector vitivinícola català

Nocions bàsiques en el tast de l’oli d’oliva

Els additius en la indústria alimentària

El noguer com a frondosa productora de fusta de qualitat. Materials Forestals de Reproducció disponibles i sistemes de plantació

1

El llúpol: qualitat, cultiu i comercialització

Eines per donar valor afegit a l’oli verge extra

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris.

Oportunitats i reptes per a la cooperació entre productors agroeclògics al Vallès i Maresme

Tasques per a la gestió de l’empresa agrària

Biomassa de proximitat: accions per a l’emergència climàtica i oportunitats de desenvolupament local circular

Mesures per a la reducció del risc de danys del senglar als conreus

Millora d’un sistema de producció porcina diferenciat: Porc de Palou

Maneig i utilització de pol·linitzadors

Curs bàsic d’incendis forestals

Com diferenciar el teu producte ecològic del de les grans superfícies

Coneix i gestiona els errors en els límits de la teva finca rústica: termenals, escriptures, cadastre i registre de la propietat

Bioseguretat en explotacions de boví extensives

L’economia circular i nous models de negoci en el nostre entorn rural

Curs de preparació per a la Certificació europea de serra mecànica (ECC1-ECC2)

Anàlisi sensorial de mels

Benestar animal en explotacions porcines – Alcarràs

Ús terapèutic dels productes de l’eixam. Apiteràpia

Trobada anual de cunicultors de Catalunya 2019

Tècniques de rastreig de fauna silvestre

Quins mètodes existeixen per produir carn madurada?

Conreus extensius en regadiu

Com fer més visible la meva empresa turística rural a través de les xarxes socials

Taller d’horta. Habilitats personals – Vilassar de Mar

Per una agricultura encara més sostenible

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

FISIOFRUIT- PATAPOST. Identificació de fisiopaties i fongs causants de podridures de postcollita en prèssec i nectarina

Manipulador i aplicador de productes biocides d’ús ramader

Previsió sobre el complex respiratori boví. Què hi ha de nou?

Gestió de les dejeccions ramaderes i fertilització sostenible del sòl

El conreu del llúpol: maneig, varietats i experiències a Girona

Propietats organolèptiques de l’Oli d’Oliva Verge Extra

Avicultura de posta i horticultura. Conceptes bàsics i possibles sinergies entre explotacions

Tendències productives i de comerç. El futur de l’OOVE

Gastronomia i tast d’oli d’oliva verge extra

Coneguem altres experiències: les botigues de productors

Reptes i oportunitats del nou decret de gestió de la fertilització i de les dejeccions

Com construir una marca i vendre a l’era digital?

L’estratègia per una marca turística de les Garrigues

Taller Lab Green Experience. Com valoritzar subproductes i coproductes vegetals a través d’ingredients i productes alimentaris

El bernat marró marbrejat a Catalunya

Impacte de la reducció de l’ús d’antibiòtics sobre la productivitat i rendibilitat de les granges en porcí i cunicultura

El Balanç Social, un instrument d’avaluació social

Prevenció de riscos laborals en els treballs forestals

L’alimentació i el territori

El paper de la microbiologia predictiva en l’autocontrol a la indústria alimentària

IX Jornada de fructicultura de muntanya

Prevenció del malbaratament alimentari als menjadors escolars metropolitants

Jornada de viticultura

Cultiu ecològic de maduixera

Entrenament del genet

24

Cultiu intensiu i comercialització de plantes aromàtiques i medicinals

Recursos per a la gestió empresarial

V Seminari d’especialització en processament de fruites i hortalisses: Com donar valor als teus productes? – Lleida

26
27
28
29
30
1
+ Exporta esdeveniments