Carregant Esdeveniments

Esdeveniments de Maig 2019

Esdeveniments Search and Views Navigation

Esdeveniment Views Navigation

Calendari de Esdeveniments

Calendari de Esdeveniments
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge

Diagnosi de salut, fertilitat i vida del sòl. Preparats biodinàmics de primavera

Viticultura ecològica o convencional: resultats del projecte VINOVERT

Cromatografies de sòls per a conèixer-ne la fertilitat

Espigall del Garraf: efectes del desullat en el maneig i anàlisi socioeconòmic

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris – Palafrugell

Explorant el potencial agrícola de plantes silvestres

Conreus extensius, transició cap a la producció ecològica

Producció avícola

Conferència dels Espais Naturals de la Plana del Vallès En aquesta tercera edició, es vol recuperar els estudis i propostes realitzades d’ençà la primera conferència de l’any 1997 i la segona del 2007. Venue: Sala de Graus de la Facultat de Lletres, Universitat Autònoma de Barcelona Spain Event date: http://www.creaf.cat/events/events/conferencia-dels-espais-naturals-de-la-plana-del-valles Publicat el Wed, 01 May 2019

Auditories internes a GLOBAL G.A.P. v5.1

CREAFTalks: Rafael Navarro-Cerrillo “Silviculture of planted Pinus forests under climatic risk” Summary One of the main problems faced by forest plantations in southern Europe, and in other areas of the Mediterranean Basin, is the mortality processes related to climate Venue: CREAF Sala de Graus II Facultat de Ciències i Biociències, Edifici C Universitat Autònoma de Barcelona del Vallès 08193 Barcelona Spain Event date: http://www.creaf.cat/events/events/creaftalks-rafael-navarro-cerrillo Publicat el

IX Jornada masies + sostenibles: habitatges que produeixen més energia de la que consumeixen

Com potenciar la marca personal. L’emprenedoria en el món rural

Maneig holístic, planificació i presa de decisions a l’empresa agrària

5

Benestar animal durant el transport

Viu el parc, fes-lo viure. Apostem per l’ecoturisme al Parc Natural del Cadí-Moixeró?

Visites guiades a les explotacions: Noves estratègies comercials

III Jornada ecològica de l’olivera

Dies del reg al Segarra Garrigues. Fertirrigació en olivera, ametller i vinya

Producció fructícola. Especialització en poma.

L’assegurament de la qualitat agroalimentàra, una obligació legal dels operadors

Manteniment d’instal·lacions agrícoles

Drons i aplicacions en la biologia de la teledetecció

XVIII Jornada tècnica de postcollita

La fertilització orgànica amb compost

Bones pràctiques per a la prevenció d’incendis durant la recol·lecció del cereal

Cultiu de plantes aromàtiques i medicinals per a l’obtenció d’olis essencials

Alternatives de gestió del bosc cremat

Com valorem un formatge: gaudir i transmetre l’anàlisi organolèptic

Projectes Sèpia. Un projecte per fomentar les pràctiques de pesca sostenible

La nutrició de les nostres cabres i ovelles

IX Jornades de menjadors escolars ecològics

Formació en construcció de murs de pedra seca

La producció de carn madurada

Doma natural del cavall

L’aplicació variable de fitosanitaris en vinya és una realitat

Mindfulness per al sector agrari

Xylella fastidiosa: què en sabem?

Tecnologies facilitadores (KETs): Sincotró Alba

Botànica apícola

XVIII Jornada intercomarcal de conreus extensius

Bàsic de producció agrària ecològica

L’aplicació eficient dels tractaments fitosanitaris en el conreu de la vinya

Nous reptes en la protecció fitosanitària de l’avellaner

Eficiència energètica en habitatges

Dejeccions ramaderes per una fertilització eficient dels cultius extensius

Qualitat organolèptica i afinació de formatges ecològics

Aplicacions fitoterapèutiques de la flora d’alta muntanya

Horta ecològica: fertilització i rotació de cultius

19

Sanitat en oví i cabrum ecològic

Maneig alternatiu d’un ramat d’oví i cabrum ecològic

Certificació de llavors i el seu control sota supervisió oficial (BSO)

Aplicació de la tecnologia dron a l’agricultura

Cocció a baixa temperatura

Reducció de l’ús dels sulfits en enologia

Màrqueting del vi: packaging, ecologia i marques

XXXIV Jornada sobre el cultiu de cereals a l’Urgell

Taller de creació del pla estratègic de comunicació online

Reducció de l’ús dels sulfits en enologia

Control del contingut efectiu dels aliments envasats

Bones pràctiques en l’extracció de fusta

Fisioteràpia equina

Territoris de vi. Posem en valor el territori: de la pedra seca a l’enoturisme

26

Bàsic de producció agrària ecològica

Optimitzem el treball amb la motoserra: Manteniment, seguretat i tècniques de tallada

El conreu del cànem per a usos industrials i alimentaris

Gestió pesquera preventiva i tortugues marines a les Terres de l’Ebre

Flora exòtica i invasora: normativa i gestió

Autenticitat i control de l’oli d’oliva, situació actual i nous enfocs

Habilitació de tècnics en plans de gestió de dejeccions ramaderes

L’anàlisi sensorial. Aplicació a la indústria i la recerca

Dies del reg al Segarra Garrigues. Poma de la Vall del Llobregós

XI Jornada de l’ametller

Com atreure fauna útil per al control de plagues a la nostra finca

Compostatge en sistema de llit-compost en vaquí de llet

Plantacions d’enriquiment i diversificació d’ecosistemes agrícoles i forestals

Canviar d’escala cooperant. Eines per a projectes agroecològics i artesans

1
2
+ Exporta esdeveniments