Carregant Esdeveniments

Esdeveniments de Octubre 2019

Esdeveniments Search and Views Navigation

Esdeveniment Views Navigation

Calendari de Esdeveniments

Calendari de Esdeveniments
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge

Millora de la biodiversitat en la gestió forestal

L’associació de varietats de blat en sistemes herbacis extensius ecològics

Priorització d’àrees estratègiques per a la custòdia del territori

Medicaments veterinaris en èquids, l’assignatura pendent

L’agricultura i la comercialització, un pas més enllà del sector primari

Dies del reg al Xerta-Sénia

Com millorar l’eficiència del reg per aspersió? – Vilassar de Mar

LEAN per a la millora de la productivitat en línies d’envasat

Cap a una producció hortícola més sostenible

Etiquetatge dels aliments ecològics. Eina d’informació i traçabilitat

Producció professional de plantes aromàtiques i medicinals: obtenció d’herba seca

Reducció del malbaratament alimentari: aprofitament dels aliments

Sanitat i higiene de carn silvestre de caça

Reptes de futur del préssec de Pinyana

Bioconstrucció aplicada a l’explotació agrària: usos i possibilitats de la terra

Vegetació arvense i varietats tradicionals dels secans: botànica, cultiu i cuina

Curs pràctic de manteniment d’instal·lacions agrícoles

Certificació europea de serra mecànica (ECC1-ECC2)

Curs bàsic de Producció Agrària Ecològica.

Les TIC, les nostres aliades: Màrqueting digital a les empreses agroalimentàries. Més enllà del comerç tradicional

Incendi de la Torre de l’Espanyol. Influència de l’estructura del paisatge i del mosaic agrícola i forestal

Cultius proteics: una bona opció per al sector ramader

Apicultura 1

Taller

Matins d’Innovació: recerca en transformació de vegetals

Nou reglament 2016/2031 de protecció contra plagues. Implicacions per als vivers

Sanitat i higiene en l’àmbit de la caça

Fertilització del sòl i gestió de les dejeccions ramaderes

12
13

Poda per a professionals de la jardineria

Habilitats directives en la gestió de l’empresa agrària

La transició energètica al món rural

Jornada fructícola de tardor

Elaboració de melmelades i gelees de fruites i altres productes d’horta

PECT “BCN Smart Rural”: estratègies innovadores pel desenvolupament territorial

Manteniment d’instal·lacions agrícoles – Torroella

Disseny de terrasses i patis

III Jornada per a l’aprofitament dels aliments i la prevenció de les pèrdues i el malbaratament

Programació de reg i l’ús del Simulareg

L’alimentació i el territori

La creació d’equips de treball per les empreses rurals mitjançant el mètode IKIGAI

L’impuls d’una marca patrimonial en el sector làctic: Parmiggiano Reggiano

El sistema “Cocoon”: aplicació en plantacions agrícoles de secà

Els vedats de bolets, lliçons apreses

Fotovoltaica per autoproducció. Nous conceptes i possibilitats

Reducció del malbaratament en la collita i conservació de productes hortíoles

Presentació de resultats de la parcel·la demostrativa de varietats de taronja

20

Demostració d’assecadors i maquinària de processat de tarongina

Tècniques de venda i fidelització de clients per a negocis rurals

Ensinistrament de bovins per a la tracció animal – Claret dels Cavallers

VI Jornada de fructicultura ecològica a les zones de muntanya

Nou reglament 2016/2031 de protecció contra plagues. Implicacions per als vivers

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris – Alcarràs

Menjadors ecològics i de proximitat: com fer-ho possible?

Eines per al càlcul de costos productius en horticultura agrecològica

Revalorització dels productes del territori a la cuina de muntanya

Dinamitza el teu negoci rural amb les xarxes socials

Com comunicar-nos a través de les xarxes socials

Què és l’oli d’oliva biodinàmic?

Com gestionar el meu negoci perquè sigui viable

Visites d’horticultura ecològica

Tècniques de bioenginyeria amb fusta local

Ús racional d’antibiòtics en conills

Sòls i geologia del Montgrí el Cap de Creus

App FotoDun

Blockchain com a instrument de traçabilitat i lluita contra el frau al sector agroalimentari

Nou reglament 2016/2031 de protecció contra plagues. Implicacions per als vivers

Visita tècnica amb citricultors d’Alcanar

Gestió de la pesca profesional, esportiva i recreativa en Zones Especials de Conservació (ZEC)

Eines digitals per posicionar a empreses i productes turístics de muntanya

Biodiversitat urbana

L’actualitat del sector vitivinícola català

Nocions bàsiques en el tast de l’oli d’oliva

Els additius en la indústria alimentària

El noguer com a frondosa productora de fusta de qualitat. Materials Forestals de Reproducció disponibles i sistemes de plantació

1

El llúpol: qualitat, cultiu i comercialització

Eines per donar valor afegit a l’oli verge extra

+ Exporta esdeveniments