Forética presenta els onze passos per a gestionar la biodiversitat en l’empresa

Forética ha publicat una guia pràctica anomenada “La senda de la biodiversidad” l’objectiu de la qual és ajudar a les empreses de tots els sectors d’activitat a identificar la seva relació amb la biodiversitat i posar en marxa un programa per a contribuir a la seva protecció. Aquesta publicació es complementa amb la difusió de 3 infografies que ajuden a la labor divulgadora sobre el vincle empresa-biodiversitat.

La guia proposa un itinerari en onze passos que comença des d’aprendre què és la biodiversitat, passant per identificar l’impacte de cada empresa segons la seva activitat, com incorporar-ho a l’estratègia i estructura organitzativa, fins a com implementar-ho, diferenciar-se, comunicar-ho i col·laborar amb altres organitzacions per a compartir coneixement i accions.

Publicació de materials de difusió i sensibilització per a empreses:

  • Guia “La Senda de la Biodiversidad“. 11 passos que dirigeixen a les empreses cap a l’excel·lència en gestió i protecció de la biodiversitat.
  • Infografia “La Biodiversidad en España“. Planteja raons de pes per les quals les empreses i organitzacions ubicades a Espanya han de tenir una motivació addicional per a treballar en favor de la conservació de la biodiversitat.
  • Infografia “La relación entre Biodiversidad y empresa“. Proposa una aproximació al concepte de la biodiversitat basada en la seva consideració com a element a gestionar dins de la cadena de valor de qualsevol empresa o sector.
  • Infografia “La Senda de la Biodiversidad“. Il·lustra de manera sintètica el recorregut suggerit a la guia pràctica exposant les raons que justifiquen cadascun dels passos a seguir.

Forética és l’associació d’empreses i professionals de la responsabilitat social empresarial (RSE) líder a Espanya i Amèrica Llatina, que té com a missió fomentar la cultura de la gestió ètica i la responsabilitat social, dotant a les organitzacions de coneixement i eines útils per a desenvolupar amb èxit un model de negoci competitiu i sostenible.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.