Fòrum Forestal de Barcelona

Data: 26 de febrer de 2013

Lloc: Institut d’Estudis Catalans, Barcelona

El Fòrum Forestal de Barcelona és un espai de comunicació que pretén apropar d’una manera directa la indústria, els productors de fusta, les empreses d’aprofitaments, la universitat i els tècnics especialitzats, tant privats com de les administracions públiques, en un entorn idoni i distés, per establir sinergies, relacions comercials i intercanvi de visions.

Ofereix a les empreses i als productors de fusta la possibilitat de donar-se a conèixer, projectar la seva imatge, la seves activitats característiques i la seva posició en el mercat. Dóna, també, la oportunitat d’actualitzar-se en temàtiques relacionades amb el sector, d’ampliar la xarxa de contactes i d’analitzar experiències reeixides que es poden aplicar a la seva activitat.

Facilita als tècnics i a la universitat contactes amb els directius de les empreses forestals que són una oportunitat fantàstica per conèixer de primera mà com evoluciona el sector i l’activitat de cada empresa, i per ajudar a orientar la seva tasca professional i docent.

Programa

1.441 thoughts on “Fòrum Forestal de Barcelona