T’oferim la possibilitat de contractar personal mitjançant un conveni de pràctiques

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, mitjançant la Fundació Barberà Promoció, posa a disposició de les empreses del sector, professionals formats en la “Instal·lació i el manteniment de jardins i zones verdes” perquè puguin ser acollits en convenis de pràctiques.

L’alumnat, que ha realitzat 126 hores de formació teòrico pràctica en aula, es troba en disposició de realitzar 54 h de pràctiques en empresa que els permeti completar un itinerari de formació ocupacional en la instal·lació i manteniment de jardins.

El projecte es tracta d’una acció formativa cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i l’ajuntament de Barberà del Vallès i formen part d’un conjunt d’Accions locals per a l’ocupació que s’executen en coordinació – col·laboració amb el Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO).

Són accions de suport a les persones per tal de millorar les competències professionals i així afavorir la inserció laboral dels alumnes.

La col·laboració entre l’empresariat del sector i l’ajuntament permet completar el procés de formació ocupacional dels professionals en situació d’atur mitjançant aquestes pràctiques a les empreses.

Per a més informació:

www.barpro.cat

Fundació Barberà Promoció

Telf 93 719 28 37

ocupacio@barpro.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.