Una escola d’hivern per iniciar-se en els avenços del sector forestal

föra forest technologies, spin-off de la Universitat de Valladolid, acaba de llançar un curs pioner, tant en el seu format com en el seu programa, amb l’objectiu de capacitar els professionals forestals en noves competències. Sota el lema “Noves eines, nous enfocaments”, han posat en marxa la WinterSchool’2015, que combina diferents disciplines per afrontar amb èxit l’era digital i l’emprenedoria aplicada a l’àmbit forestal.

WinterSchool’2015 se celebrarà de l’11 al 13 de març en un enclavament únic de la regió muntanyenca de Soria: Valdelavilla. Un curs de tres dies per treballar en grups de 15 persones com a màxim en el qual s’abordarà teoria i pràctica en situacions reals.

La formació que proposa föra persegueix dotar els professionals d’eines modernes de gestió, de coneixements bàsics per emprendre i de claus per establir una marca forta en el mercat. “Pretenem oferir una experiència en la qual, a més de conèixer de forma pràctica noves eines i tecnologies, es perdi la por a innovar, a emprendre, i tot això de forma intensiva, durant tres dies, en un entorn únic”, explica Iñigo Lizarralde , un dels responsables de föra.

La formació es desenvoluparà com una trobada sense interferències, presencial i intensiva. A més, el format persegueix afavorir el networking, de manera que els alumnes puguin establir noves relacions professionals en el sector i així generar oportunitats de treball en el futur.

Modelització, SIG, emprenedoria, branding…

El temari del curs es compon d’un alt contingut en noves tecnologies aplicades a la gestió forestal: LiDAR, modelització, sistemes d’informació geogràfica, innovació en mesures en camp i teledetecció. Per completar la formació com a ‘smartforester‘, incorporen altres matèries com gestió de projectes, emprenedoria i branding o construcció d’identitat de marca. Pel que fa al professorat que impartirà el curs es troba personal de la Universitat de Còrdova entre altres entitats.

El període de preinscripció finalitza el 28 de febrer i la matrícula es formalitzarà l’1 al 7 de març. Els interessats a participar poden consultar la informació i inscriure al web www.smartforestry.org i plantejar dubtes a través del correu info@fora.es. El curs és bonificable a través de la Fundació Tripartita.

Notícia originalCesefor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.