Assecadors
Armari, amb safates
Essicatore professionali B.MASTER
Assecat de plantes aromàtiques i medicinals, bolets, vegetals, fruita, carn, peix, pasta.
Capacitat: 160 kg
Assecador professional de petites dimensions.
Està equipat amb 40 prestatges d’assecat per a una superfície útil total de 14m², una mida òptima per a les necessitats mitjanes / petites d’una empresa moderna (capacitat màxima de càrrega aproximadament 160 kg)
B. Master disposa d’un sistema de calefacció elèctric de 5,1 kW adequat a totes les necessitats de producció, amb una temperatura de treball regulable fins a 65 ºC.
Característiques tècniques
- estructura totalment en acer inoxidable
- ajustament electrònic de la temperatura de treball
- potència tèrmica de 5,1 kW
- ideal per a totes les necessitats
- sistema d’ajust del canvi d’aire
-40 lleixes d’assecat (cm 70x50 cadascuna)
- Superfície total: 14 m²
- Càrrega màxima: 160 kg * aprox.
-Transformació (mitjana): 40/60 kg / dia
- Mides: 180Lx141Ax80P cm
- Pes buit: 170 kg aprox.
-Dim. ventilador elèctric: 400 mm
-Pot. ventilador elèctric: 120 W
-REG. temp .: electrònica amb pantalla LED
- Eliminació d’aire: amortidor d’aletes
- Alimentació: 400 V - 50 Hz
L’assecat comença amb el tall del producte que s’asseca en petites parts.
A continuació, es posa el producte a les cistelles subministrades i s'introdueix al túnel d'assecat.
En aquest punt es selecciona la temperatura d’assecat adequada i s’inicia l’assecador BMaster.
Si el producte és ric en aigua, és recomanable excloure la recirculació d’aire durant les primeres hores, i després restaurar-lo. La recirculació redueix el consum d’energia. Buideu les cistelles amb el producte assecat després d’assecar-lo. En aquest punt, l’assecador està a punt per a un nou cicle de treball.
Mitjana