PRODUCTES
FORESTALS
I ECONOMIA

Dades maquinària

Albrigi Luigi
Via Tessare, 1 37023 Stallavena (VR)
ITÀLIA

web
info@albrigiluigi.com
(+39) 045 86 50 250

Assecadors
Armari, amb safates
Elèctric
Essicatore professionali B.MASTER
Assecat de plantes aromàtiques i medicinals, bolets, vegetals, fruita, carn, peix, pasta.
Capacitat: 160 kg Assecador professional de petites dimensions. Està equipat amb 40 prestatges d’assecat per a una superfície útil total de 14m², una mida òptima per a les necessitats mitjanes / petites d’una empresa moderna (capacitat màxima de càrrega aproximadament 160 kg) B. Master disposa d’un sistema de calefacció elèctric de 5,1 kW adequat a totes les necessitats de producció, amb una temperatura de treball regulable fins a 65 ºC. Característiques tècniques - estructura totalment en acer inoxidable - ajustament electrònic de la temperatura de treball - potència tèrmica de 5,1 kW - ideal per a totes les necessitats - sistema d’ajust del canvi d’aire -40 lleixes d’assecat (cm 70x50 cadascuna) - Superfície total: 14 m² - Càrrega màxima: 160 kg * aprox. -Transformació (mitjana): 40/60 kg / dia - Mides: 180Lx141Ax80P cm - Pes buit: 170 kg aprox. -Dim. ventilador elèctric: 400 mm -Pot. ventilador elèctric: 120 W -REG. temp .: electrònica amb pantalla LED - Eliminació d’aire: amortidor d’aletes - Alimentació: 400 V - 50 Hz L’assecat comença amb el tall del producte que s’asseca en petites parts. A continuació, es posa el producte a les cistelles subministrades i s'introdueix al túnel d'assecat. En aquest punt es selecciona la temperatura d’assecat adequada i s’inicia l’assecador BMaster. Si el producte és ric en aigua, és recomanable excloure la recirculació d’aire durant les primeres hores, i després restaurar-lo. La recirculació redueix el consum d’energia. Buideu les cistelles amb el producte assecat després d’assecar-lo. En aquest punt, l’assecador està a punt per a un nou cicle de treball.
Mitjana