PRODUCTES
FORESTALS
I ECONOMIA

Maquinària PAM

El cultiu de plantes aromàtiques i medicinals sempre va lligat a la transformació per obtenir matèries primeres aptes per a la indústria o l’elaboració de productes, i té unes necessitats específiques en equipaments i maquinàries.

 

En aquesta base de dades hi trobaràs diferents models d’aquestes maquinàries que serveixen per a les funcions de: recol·lecció, post-collita, assecat, processat d’herba seca, destil·lació per obtenir olis essencials i extracció per obtenir altres tipus d’extractes.

Podeu fer una cerca per grup, tipus d’equip o l’escala.

Punt de llibre

Si hi trobeu a faltar alguna màquina i/o equipament, fes-nos-ho saber (eva.more@ctfc.cat).

Punts de llibre col·leccionables

(pdf)

Jornades de demostració

  • Demostració d’assecadors i maquinària de processat de tarongina. Visita tècnica PATT, Lluçà i Sagàs, 21 d’octubre 2019.
  • Demostració d’equips de processat d’herbes aromàtiques seques. Jornada tècnica en línia PATT. 8 de juny 2020. (vídeo)
  • Demostració de recol·lectores per a petites produccions de plantes aromàtiques i medicinals (PACK TTI Eazycut). Jornada tècnica en línia PATT. 29 de juny 2020. (vídeo)
  • Demostració de recol·lectores per a petites produccions de plantes aromàtiques i medicinals (TERRATECK). Jornada tècnica en línia PATT. 30 de juny 2020. (vídeo)
    • Demostració de la recol·lectora RJP de Terrateck per a plantes aromàtiques i medicinals (concretament en Helichrysum italicum). (vídeo)
  • Demostració de collita i destil·lació d’aromàtiques a petita escala. Jornada tècnica en línia PATT. 28 de juliol 2020. (vídeo)
  • Obtenció d’extractes vegetals amb ultrasons. Jornada tècnica en línia PATT. 16 de setembre 2020. (vídeo)

*Aquesta base de dades forma part de l’activitat de demostració “Demostració d’innovació en equipaments i maquinària per al processat de plantes aromàtiques i medicinals”, operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.