S'utilitza per esprémer plantes medicinals, fruita fresca, verdures, algunes llavors, fruita seca i qualsevol altra cosa que contingui suc.
A més d'això, s'utilitza per esprémer els components utilitzats per a la elaboració de licors macerats, aiguar
Capacitat: 3-20 l
La premsa manual està equipada amb una estructura d’acer fixada sobre una base de suport de fusta.
El premsat es realitza mitjançant una placa d’accionament manual que comprimeix el producte inserit a la cistella perforada. El producte espremut es transporta a la conca de recollida.
Està equipat amb un marc mòbil per simplificar les operacions de neteja i garantir una excel·lent accessibilitat.
COM UTILITZAR-HO?
1 ° Gireu el manillar en sentit antihorari fins que la placa surti de la cistella
2 ° Desenrossegueu els poms i plegueu l'estructura de la premsa a 45 °
3 ° Introduir el producte a processar i tornar la premsa a la posició de treball
4 ° Gireu el manillar en el sentit de les agulles del rellotge fins que premeu el producte
5 ° Repetiu el quart punt a intervals puntuals fins que s'hagi esgotat el suc
6 ° Recolliu el suc de la conca de recollida
Petita