S'utilitza per esprémer plantes medicinals, fruita fresca, verdures, algunes llavors, fruita seca i qualsevol altra cosa que contingui suc. A més d'això, s'utilitza per esprémer els components utilitzats per elaborar macerats, grapes, licors amb l'obj
Capacitat: 20 l. La premsa hidràulica està construïda íntegrament en acer inoxidable i està equipada amb tots els components necessaris per al premsat: carcassa, placa de recollida de productes, cistella perforada, placa de compressió. La compressió es realitza mitjançant un pistó hidràulic que, segons el model, serà operat per tres dispositius diferents: una palanca manual, un motor pneumàtic o un motor elèctric. La pressió aplicada premsarà el producte contingut a la cistella. Per a la versió elèctrica i pneumàtica és possible establir la pressió màxima de treball de 0 a 250 bar. La capacitat de compressió de 20 litres es pot reduir a 10 i 3 litres amb els accessoris dedicats. La premsa es pot equipar amb un carro per al moviment i una carcassa per a la protecció contra esquitxades.
Petita