PRODUCTES
FORESTALS
I ECONOMIA

Dades maquinària

HERBAS d.o.o.
Starogradački Marof 70, 33405 Pitomača Kolodvorska BB, Budančevica,48362 Kloštar Podravski
CROÀCIA

web
herbas@herbas.hr
+385 48 816107

Processadores d'herba seca
Desinfectadora
Vacuum chambers pasteurization with steam – autoclave
Reduir la contaminació bacteriana
El procés de pasteurització amb vapor consisteix en extreure l’aire de la cambra de buit fins a un nivell del 90% de buit i escalfar el material a l’àrea total de la secció d’ompliment, fins a una temperatura de 80 ºC. Les herbes medicinals elaborades s’embolcallen en bosses permeables d’una capa màxima de 80 mm, que es col·loquen als prestatges dels carrets. El procés de pasteurització comença amb l’aspiració o l’aire sortint de l’espai de la cambra de buit. L’aspiració es realitza mitjançant una bomba de buit amb anell d’aigua fins a un nivell mínim del 80% del buit. En assolir el nivell de pressió negativa desitjat, a l’espai es posa vapor sec que penetra profundament a la capa de material per a la pasteurització i en un curt període de temps la temperatura de la capa puja fins al nivell desitjat, generalment en l’interval de 70- 80 ° C. La temperatura màxima possible és de 94 ° C i es trasllada a la sobrepressió. Després d’aconseguir la temperatura establerta i el cabal de temps necessari per a un procés de pasteurització realitzat amb èxit, es realitza una equiparació de la pressió interna de la cambra amb la pressió externa i amb això s’acaba el procés. Amb l'equiparació de la pressió de la cambra amb la pressió ambiental, es realitza la presa d'aire exterior i, a causa de la prevenció de la contaminació, del material tractat s'ha de filtrar a través d'un filtre HEPA.
Gran